Klik hier voor de Corona Update

Indien u wenst kunt u zich inschrijven met de formulieren op deze pagina.

Corona Update!

15-10-2020
Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn de openingstijden aangepast.

04-10-2020
Dringend advies tot dragen van mondkapjes in zwembaden

Sinds het Kamerdebat van woensdag 30 september, is breed draagvlak om te besluiten tot een eenduidig landelijk advies, voor het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes. Naar aanleiding van dit advies roepen ook de samenwerkende partijen in de zwembranche op om in hun (binnen)accommodaties gebruik te maken van niet-medische mondkapjes.

Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Maar ook tijdens het beoefenen van een sport is het dragen van een mondkapje meestal niet mogelijk. Dit geldt ook tijdens het zwemmen zelf.

Op www.water-vrij.nl/veelgestelde-vragen zijn nieuwe vragen en antwoorden toegevoegd rondom het gebruik van mondkapjes. Bekijk ook de website van de Rijksoverheid voor alle actuele informatie: zoals bijvoorbeeld het nieuwsbericht over het dringend advies tot het dragen van mondkapjes en de veelgestelde vragen over het gebruik van mondkapjes.

29-08-2020

Beste iedereen,
Welkom terug in het Reynaertland!

Vanaf maandag 31 augustus is het zwembad weer geopend.
In verband met de coronamaatregelen gelden aangepaste openingstijden. Wij volgen de regelgeving van de overheid, het RIVM en de samenwerkende partijen in de zwembadbranche. Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord zwemmen.

Wij houden u via onze website en Facebook van wijzigingen op de hoogte.
Bedankt voor uw begrip! 

Team Reynaertland