Klik hier voor de Corona Update

Indien u wenst kunt u zich inschrijven met de formulieren op deze pagina.

Corona Update!

Update 22 juli 2021

In verband met onderhoud is het Reynaertland gesloten van 19 t/m 25 juli 2021. Vanaf 26 juli is het binnenbad weer geopend (zie de aangepaste openingstijden). Wegens een technisch probleem zal het buitenbad pas later geopend worden. Meer informatie daarover volgt z.s.m.
Daarna is zowel het binnen- als het buitenbad weer geopend. Let op: reserveren is nog steeds noodzakelijk vanwege de coronamaatregelen en het toegestane aantal personen!
We wensen u een hele fijne zomer!

Openingstijden zomervakantie

Update 4 juni 2021

Vanaf maandag 7 juni is banen zwemmen én recreatief zwemmen weer beperkt mogelijk (voor maximaal 30 personen per uur). Gelieve vooraf te reserveren, bij voorkeur via WhatsApp (+31 (0) 642367760) o.v.v. van uw naam, tijd en het aantal personen. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar (op werkdagen, met uitzondering van woensdag van 13.00 tot 15.00 uur).
We hopen u snel weer terug te zien in het Reynaertland!

Update 18 Mei 2021

Vanaf morgen (19 mei) mag het zwembad weer beperkt open en kunt u weer banen zwemmen. Recreatief zwemmen is helaas nog niet toegestaan. Wel even vooraf reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt. Tot snel!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen (m.u.v. woensdag) van 13.00 tot 15.00 uur. U kunt ook reserveren via WhatsApp o.v.v. naam, tijd en het aantal personen.

Update 13 maart 2021
De zwemlessen gaan weer van start!

In de persconferentie van 8 maart is aangekondigd dat de zwemlessen weer mogen starten vanaf dinsdag 16 maart 2021. Uw kind is weer welkom op dezelfde dag en tijd als voorheen.
Voor uw en onze veiligheid blijven we gebonden aan strikte regels, waaraan wij ons allemaal dienen te houden.

Wij zien u heel graag weer snel in Reynaertland en hopen dat alle deelnemertjes met veel plezier veilig kunnen leren zwemmen!
Alle zwemouders krijgen bericht per mail, ook over het te volgen coronaprotocol.

Met hartelijke groet,
Team Reynaertland

Met uitzondering van het leszwemmen blijft het zwembad tijdelijk gesloten.

Update februari 2021

In verband met de coronamaatregelen is het zwembad gesloten. Daardoor kunnen ook geen zwemlessen plaatsvinden. Wij brengen u op de hoogte zodra de situatie verandert!

Update 15-12-2020

Helaas moeten wij door de nieuwe aangekondigde maatregelen van de overheid het zwembad weer sluiten, in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Ouders / verzorgers van de les zwemmers krijgen een apart bericht per mail. Ondanks alles wensen we jullie toch prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Update 11-12-2020
Tijdens de Kerstvakantie gelden aangepaste openingstijden voor het recreatief zwemmen. De zwemlessen komen in deze periode te vervallen. Verder is het vanaf 1 december verplicht om een mondkapje te dragen (uiteraard niet tijdens het zwemmen).

18-11-2020
Vanaf donderdag 19 november, gaat het zwembad weer open
volgens de Coronarichtlijnen van 14 oktober. Let op: het kleine bad is momenteel gesloten vanwege de renovatie. Voor het recreatief zwemmen (gezinnen / kinderen) komt het grote bad tijdelijk op ondiep te staan.
Ook de zwemlessen beginnen weer. Voor het vrijzwemmen kunt u vanaf vandaag weer reserveren.

05-11-2020
De zwembaden gaan toch twee weken helemaal dicht (t/m 18 november)

Dit in tegenstelling tot het eerdere bericht van de overheid van 3 november waarin men aangaf dat nog een uitzondering gold voor de zwemlessen van kinderen tot en met 12 jaar. Gisteren is dat helaas teruggedraaid. Er is dus géén sprake van een uitzondering. Klik hier voor meer informatie.
We hopen zo snel mogelijk de lessen te hervatten.

04-11-2020
Sluiting van het zwembad met uitzondering van de zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar
Wat betekenen de verscherpte corona maatregelen de komende twee weken voor het zwemmen in het Reynaertland? In de persconferentie van 3 november is aangegeven dat de zwembaden sluiten t/m 18 november. Voor zover wij nu weten, wordt een uitzondering gemaakt voor de zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar. 
Wij zijn hierover druk in overleg en hopen u hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te kunnen geven.
Bedankt voor uw begrip!

15-10-2020
Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn de openingstijden aangepast.

04-10-2020
Dringend advies tot dragen van mondkapjes in zwembaden

Sinds het Kamerdebat van woensdag 30 september, is breed draagvlak om te besluiten tot een eenduidig landelijk advies, voor het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes. Naar aanleiding van dit advies roepen ook de samenwerkende partijen in de zwembranche op om in hun (binnen)accommodaties gebruik te maken van niet-medische mondkapjes.

Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Maar ook tijdens het beoefenen van een sport is het dragen van een mondkapje meestal niet mogelijk. Dit geldt ook tijdens het zwemmen zelf.

Op www.water-vrij.nl/veelgestelde-vragen zijn nieuwe vragen en antwoorden toegevoegd rondom het gebruik van mondkapjes. Bekijk ook de website van de Rijksoverheid voor alle actuele informatie: zoals bijvoorbeeld het nieuwsbericht over het dringend advies tot het dragen van mondkapjes en de veelgestelde vragen over het gebruik van mondkapjes.

29-08-2020

Beste iedereen,
Welkom terug in het Reynaertland!

Vanaf maandag 31 augustus is het zwembad weer geopend.
In verband met de coronamaatregelen gelden aangepaste openingstijden. Wij volgen de regelgeving van de overheid, het RIVM en de samenwerkende partijen in de zwembadbranche. Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord zwemmen.

Wij houden u via onze website en Facebook van wijzigingen op de hoogte.
Bedankt voor uw begrip! 

Team Reynaertland