Indien u wenst kunt u zich inschrijven met de formulieren op deze pagina.

Welkom in Reynaertland

Welkom bij Reynaertland. Gelegen in Oost-Zeeuws-Vlaanderen aan de rand van het Bourgondische vestingstadje Hulst. De stad uit het 13de eeuwse epos van den vos Reynaerde. In een mooi groene omgeving biedt Reynaertland u: Een binnenzwembad dat nagenoeg het hele jaar door geopend is. Een stijlvol buitenzwembad. Een heerlijke ligweide. De uitgebreide horecagelegenheid biedt naast een hoop gezelligheid in de themazaal ruimte voor o.a. bedrijfs- en personeelsfeesten, trouwfeesten, jubilea en alle ander soort te bedenken evenementen waarbij gezocht wordt naar een grote ruimte en culinaire arrangementen.

Het laatste nieuws!

Feesten

Let op: t/m december 2023 zijn geen arrangementen mogelijk.  De themazaal is voor u een ideale accommodatie, veel verschillende soorten events kunnen in onze zaal gehouden worden. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring … Lees verder..

Zwemmen

Zwembad Reynaertland biedt de bezoekers een zwembad met twee baden. Wij hebben een wedstrijdbad met de afmeting van 25 x 15 meter en een maximale diepte van 3.50 mtr. Bovendien … Lees verder..

Zwemles ABC

Wij geven in het zwembad van Reynaertland zwemles aan kinderen en aan volwassenen. ZWEMLESSEN KINDEREN: A-ZWEMLESSEN BEGINNERS: Maandag, dinsdag en donderdag: Tijden 15.45 … Lees verder..

Aquajogging

Aquajogging is een activiteit waarbij met de hulp van een Wetbelt onbelast wordt getraind in het water. Door gebruik van de Wetbelt blijft men zonder moeite rechtop drijven in … Lees verder..

Horeca

De Horeca van Reynaertland bestaat uit een ruime foyer / cafetaria gedeelte aan de voorzijde van het complex, een grote zaal … Lees verder..