Online inschrijven of met een inschrijfformulier wat u kunt downloaden: het kan allebei!!
Zwembad Reynaertland is een erkend opleidingsinstituut van de Nationale Raad Zwemdiploma’s!
Klik hier om in te schrijven.

Agenda

De agenda van Reynaertland biedt een overzicht met de geplande evenementen. Muziek optreden, dansfeesten met afwisselend Country, Salsa, Zouk, Bachata en Latijns- Amerikaanse dansen. Horeca Reynaert biedt voor elk wat wils. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen feest of evenement iets in onze grote zaal organiseren. De zaal is vanaf begin dit jaar flink veranderd en daardoor nog beter  inzetbaar voor uw feest. Neem voor meer informatie contact op met: Horeca@reynaertland.nl of bel 0114-312898.

 


14 april – Country avond.

Country Avond

Inmiddels voor de 3de keer houdt Reynaertland in samenwerking met de East River Line Dancers een Country avond. Wederom met optredens van Conny Lee, dit keer afgewisseld met niemand minder dan Silver.

Datum: 14 april 2018 Aanvang: 20.00uur Entree: € 5.00
Palladium Salsa Party HulstKijk op: East River Line Dancers

5 mei – “Palladium Salsa Night -2nd Edition”

Palladium Salsa

Palladium Salsa Parties Hulst

Na een succesvolle 1ste, volgt nu de 2de editie van de “Palladium Salsa Night” door dansschool Salsaga. Zinderende shows van nationale en internationale artiesten. Perfect op Salsa afgestemde muziek in een bijzonder sfeervolle zaal. De party is nog in voorbereiding, waardoor de namen van de DJ’s en artiesten nu nog niet bekend zijn. Datum: 5 mei 2018 Aanvang: 20.00uur Locatie: Grote zaal en voorkant – Reynaertland.
Palladium Salsa Party HulstKijk op: Palladium Hulst
Meer info volgt snel.