Indien u wenst kunt u zich inschrijven met de formulieren op deze pagina.

Zwemmen

Zwembad Reynaertland biedt de bezoekers een zwembad met twee baden. Wij hebben een wedstrijdbad met de afmeting van 25 x 15 meter en een maximale diepte van 3.50 mtr. Bovendien bezit het wedstrijdbad een beweegbare bodem, waarvan wij de diepte kunnen laten varieren van 1.80 mtr naar 0 cm. Hierdoor is het wedstrijdbad voor vele doeleinden bruikbaar.

Ook is er een speelbad aanwezig. Deze heeft een oppervlakte van 150 m2 en een diepte die loopt van 30 cm naar 110 cm. Rondom het instructiebad hebben wij speelapparatuur geplaats voor de kleintjes. Ook is in dit bad een zitbank aanwezig met waterstralen. Een heerlijke afsluiting na het zwemmen: watermassage!

In de zomer opent Zwembad Reynaertland het buitenbad. Een buitenbad met de vorm van een sleutelgat met in het midden daarvan het Kasteel van Koning Nobel. We zwemmen tenslotte rond in het verhaal van Reynaert de Vos! Ook is er een rond speelbad aanwezig voor de allerkleinste. Rondom het buitenterrein zijn er huisje gebouwd die te maken hebben met het verhaal van Reynaert de Vos. Zoals het Malpertuus, de pastoorwoning, de kerk en de timmermanswerkplaats. Perfect zonnebaden kunnen de bezoekers op de grote ligweide.

Ook kunt u uiteraard zwemles volgen in zwembad Reynaertland. Zie hiervoor het hoofdstuk – Zwemles + Inschrijvingen.

U kunt informatie verkrijgen via zwembad@reynaertland.nl of telefonisch via het nummer 0114-312898.